Byxor/Hm Linne/ gina tricot väska/ accent

Är nu i Söderhamn hos Lina, ska iväg och städa lägenheten som jag fortfarande har här, sedan lämna in nycklarna så jag är helt klar med den, kommer kännas konstigt men också skönt. 
Idag har jag spenderat den mesta av dagen av att åka tåg känns det som, tar ju lite längre tid i och med att jag byter tåg i Gävle, gick en sväng på stan här i Söderhamn, träffade lite vänner. 
Nu ikväll så ska vi bara kolla på film och mysa, jag åker hem imorn, det är så skönt att ha 3 lediga dagar. 

// V <3Det är fredag och en ny dag, många får helg, men inte jag, min jobbvecka började igår och jag jobbar hela helgen, men jag älskar det så det gör inte så mycket, ska göra min första 12 timmars pass så får se hur det går, bra hoppas jag.

Jag känner en stor saknad efter han jag egentligen bor med just nu, skulle behöva honom just nu, känner mej väldigt ensam här just nu, även fast jag inte är hemma så mycket, men att bara ha någon att prata med när man kommer hem eller kliver upp på morgonen, jag hoppas att den här känslan försvinner snart. 
Nu ska jag bege mej mot tågstationen för att åka och jobba. 

Köpte nytt nagellack från hm idag, älskar färgen på det, lite somrigt, passar bra nu när sommaren lyser med sin frånvaro

// V <3